Selecteer een pagina

OVER

Wil je beginnen met salsadansen, maar ben je bang dat niemand met je op de vloer wil? Of zit je al op les, en vraag je je af wat je danspartners van je denken?

Volgens de schrijvers kan iedereen een populaire Salsa danser worden. Want je hoeft niet per se te schitteren met een geweldige techniek of soepele heupbewegingen. Belangrijker is je danspartners te begrijpen. Wat vinden ze prettig? Wat kun je beter nalaten? En waarom zijn ze eigenlijk met Salsa begonnen? Lees dit boek en je weet waarom vrouwen verveeld naar de kant kijken wanneer hun danspartners uit de maat dansen. En waarom die mannen dit soort blikken zo storend vinden. Maar bovenal ga je inzien dat je met de juiste oefening steeds aantrekkelijker wordt – en niet alleen als danser!

Salsa zonder Heisa leidt je over de dansvloer en legt de psyche van de aanwezigen bloot. Op statistisch onderbouwde wijze, maar met aandacht voor detail. Want niet alleen hebben meer dan honderd dansers een enquête ingevuld, tientallen anderen vertelden uitgebreid over hun twijfels en geluksmomenten.

100% OPBRENGST GAAT NAAR HET GOEDE DOEL

Een klompvoetje. Het is iets dat je in West-Europa niet meer ziet, omdat kinderen met die aandoening onmiddellijk worden geopereerd. Echter, zo'n operatie kost geld, en voor veel Afrikaanse gezinnen is dat niet op te brengen. Vandaar het project 'Laat een kind weer dansen' van Connect International. Niet alleen wordt daarmee de operatie vergoed, maar ook de tocht van en naar het ziekenhuis. Want die is in Afrika niet altijd eenvoudig, en soms zelfs ronduit gevaarlijk. Koop het boek Salsa zonder Heisa en je draagt je steentje bij. Honderd procent van de winst gaat immers naar dit project.